A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: naskah_full

Filename: controllers/fikmin.php

Line Number: 233

KI ADA - kenging Mamal J - Fiksimini Basa Sunda

Sadérék tiasa masihan kamandang kana ieu fikmin. Kantenan, éta kamandang téh bari jadi sumbangan kanggo ngukur kamekaran Fikmin. Teu kedah salempang, jenengan Sadérék baris disamunikeun patali sareng obyéktivitas. Mangga login heula via Facebook sangkan tiasa ngeusian ieu analisis.